Meny
Offertförfrågan
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

Containeruthyrning - Välj LCS 

Hos LCS är vi specialister på uthyrning av Container och erbjuder ett brett sortiment av nya och begagnade Containers, i storlekarna 8 till 40 fot. All uthyrning av Container från oss på Lundby Container Service (LCS) är kostnadseffektivt, praktiskt och tryggt. Våra hyrescontainers är i bra skick och har ofta bara varit i bruk i några få år.

Containeruthyrning med leveranser till hela Sverige

Hyr din Container av LCS och vi kan erbjuda leveranser till hela Sverige. Med vårt stora transportnät kan vi erbjuda smidiga transporter och leverera Container till hela Sverige, om du inte själv har möjlighet att hämta din Container vid vår depåanläggning i Göteborg. 

Testa vår Containerkonfigurator

I vår webbutik kan du skräddarsy din Container i vår konfigurator. Där kan du kombinera valfri Container med önskad utrustning och tillbehör. Välj ur vårt stora utbud av Hyrcontainer i storlekar mellan 8-40 fot och skapa din offert idag. Exempel på tillval och övrig utrustning hittar du vid varje enskild Containertyp.

Hyr en Container helt utan mellanhänder

När du vill hyra Container till rätt villkor och med hög kvalitet från ett väletablerat företag är vi på Lundby Container Service (LCS) rätt partner att vända dig till. Här hos LCS hyr du Container helt utan mellanhänder vilket gör att vi tryggt kan ge dig bästa service, kvalitet och pris vid hyra av Container.

Hitta din Hyrcontainer och lägg en offertförfrågan idag!
Vill du ha personlig service? Tveka inte att ta kontakt med oss på LCS!