Meny
Offertförfrågan
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

Container till hela Sverige

Vi erbjuder leveransservice till hela Sverige när du hyr eller köper Container hos oss på LCS, om du inte har möjlighet att själv hämta din Container vid vår anläggning i Göteborg. Hos LCS ger vi dig alltid bästa service och hjälper dig att hitta den bästa transportlösningen för din Container. 

Helt utan mellanhänder – för bästa service, kvalitet och pris.

Utifrån vår egen terminal i Göteborg samt depå i Helsingborg samordnar vi transporter av alla typer av Containrar för leverans till Sveriges alla hörn. Tveka inte att kontakta oss vid frågor för bästa transportlösning vid köp eller hyra av Container!

 

Container till hela Sverige

Container i Stockholm, Malmö eller Göteborg eller i någon annan ort, stad eller samhälle i Sverige?

När du vill köpa eller hyra Container till rätt villkor och med hög kvalitet från ett väletablerat företag är vi på Lundby Container Service rätt företag att vända dig till. Vi ombesörjer transporter och leveranser av Containrar över hela Sverige och tack vare vårt stora transportnät har vi mycket bra leveransprecision.

I Göteborg och flera andra svenska städer kan vi även erbjuda fasta priser på leverans med Sima*, kranbil** och chassitransport***.
Kontakta oss vid frågor för den bästa transportlösningen i samband med ditt Containerköp.

Hyr eller Köp Container i följande städer och orter:

 

Hittar du inte din ort i listan?

Kontakta oss för aktuella leveransalternativ till just din hemstad / ort / kommun.

* Sima = Lyftanordning som medger lossning och lastning av containers direkt parallellt med lastbil på vänster sida. (funkar endast med 20 & 40 fots containers)
** Kranbil = Svängbar kran. Nödvändig vid trånga utrymmen och längre lyft.
*** Chassi = Lossning ombesörjs av kund.