Meny
Offertförfrågan
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

KÖPA CONTAINER

Vi säljer Containers, i storlekarna 8 till 40 fot, helt utan mellanhänder till det absolut bästa priset med oslagbar service & kvalitet.
Är du intresserad av att köpa Container så är vi rätt partner för er! 
Vi tillgodoser dina behov när du vill köpa Container och kan även erbjuda skräddarsydda Containers.

Vi på Lundby Container Service (LCS) är specialister på försäljning av Containers och erbjuder ett brett sortiment av Containers, i storlekarna 8 till 40 fot, till försäljning. Hos Lundby Container Service (LCS) köper du Container helt utan mellanhänder till det absolut bästa priset med oslagbar service & kvalitet.

Köpa ny eller begagnad Container

Hos LCS kan du både köpa en ny Container eller köpa en begagnad Container. Vi är återförsäljare av både nya och begagnade Containers av hög kvalitet. Du kan enkelt välja storlek på din Container och anpassa utrustning, ombyggnationer och tillbehör helt enligt dina behov. 
När köper en Container av oss på Lundby Container Service investerar du i både nytta och värdebeständighet.

Standard eller specialutrustade Containers

Behöver du köpa Container med lastväxlarram eller speciell isolering? Har du behov av fönster och dörrar eller annan specialutrustning?
Vi har en välutrustad verkstad med kompetent personal som står redo att inreda och bygga om er Container efter behov. Vi kan bygga om din Container baserat på verksamhetsspecifika och avancerade anpassningar.

Massor av tillval till din Container

Du hittar exempel på tillval och övrig utrustning vid varje enskild Container. 
I vår webbutik har du möjlighet att se vårt stora utbud av Containrar samt planera och inreda din egen containerlösning baserat på dina unika behov.

Köpa Kyl- eller Fryscontainer

Vi erbjuder även olika variationer till dig som vill köpa en Kyl- eller Fryscontainer.

Köp Container av LCS

När du köper en Container från LCS börjar du med att välja din Containertyp och sedan kan du enkelt kombinera din Container med önskad utrustning, tillbehör och i vissa fall transportkostnad för att få en uppfattning om pris.
Skapa din egen offert eller få prisförslag genom att kolla igenom vårt stora utbud av containrar och välj rätt lösning för dig när du är ute efter att köpa Container.

Vill du köpa Container i Stockholm, Malmö eller Göteborg eller i någon annan ort i Sverige? 

Vi kan leverera och frakta Containers till hela Sverige. Vi erbjuder leveransservice till hela Sverige om du inte har möjlighet att själv hämta din Container på vår depåanläggning i Göteborg.