Meny
Offertförfrågan
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

Containerförsäljning - Välj LCS

All försäljning av Container från oss på Lundby Container Service är kostnadseffektivt, praktiskt och tryggt.

LCS säljer Container till hela Sverige

Hos Lundby Container Service (LCS) är vi specialister på försäljning av Containers och erbjuder ett brett sortiment av nya och begagnade Containers, i storlekarna 8 till 40 fot. Hos oss köper du Container till det absolut bästa priset med oslagbar service & kvalitet, och framförallt, helt utan mellanhänder.

Vi har ett väl fungerande leveransnät och kan frakta och leverera Container till hela Sverige. Vi erbjuder effektiva leveranslösningar om du inte har möjlighet att hämta din Container själv vid vår depåanläggning i Göteborg.

Testa vår Containerkonfigurator

I vår webbutik kan du skräddarsy din Container i vår konfigurator. Där kan du enkelt kombinera din Container med önskad utrustning, tillbehör och i vissa fall se din preliminära transportkostnad för att få en uppfattning om pris. Skapa sedan din egen offert eller få prisförslag genom att kolla igenom vårt stora utbud av containrar och välj rätt lösning för dig när du är ute efter att köpa Container.

Välj ur vårt stora utbud av Containrar i storlekar mellan 8-40 fot. Hitta din nya Container och lägg en offertförfrågan idag!
Vill du ha personlig service? Tveka inte att ta kontakt med oss på LCS!