Meny
Offertförfrågan
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

LCS Containerdepåer

In English

Vår depå är nordens största externa containerdepå med en storlek på 75.000 kvm, med kapacitet för 9000TEU.
Här erbjuds mängder av tjänster såsom besiktning, reparation, tvätt samt lagring av sjöfartscontainrar. 

Reparationer, mellanlagring & depot

Vi är mycket mer än bara en återförsäljare av kvalitetscontainers.

75.000 kvm depå i Arendal

Vår konkurrenskraft stärker vi bland annat genom att äga vår egen anläggning: Hela 75.000 kvm i Arendal, granne med Göteborgs hamn, inklusive 600kvm serviceverkstad. Det ger oss kapacitet att hantera såväl stora som små kunder och erbjuda flexibla lösningar för alla containerbehov. Hos oss finner du prisvärda alternativ för mellanlagring av lastade containers nära till järnväg, hamn och ytterligare transportmedel.
Vår andra depå ligger i Helsingborgs hamn för våra sydligast belägna kunder.

Containerreparation 

I vår 600 kvm stora serviceverkstad reparerar vi sjöfartscontainers. Vi har ett komplett reservdelslager för alla typer av containers. Mångårig erfarenhet har gjort oss till specialister inom området och alla LCS besiktningsmän är certifierade enligt IICL-6. 

Containertvätt

På vår depåanläggning i Göteborg finns också vår containertvätt, där vi effektivt och miljövänligt kan tvätta flera Containrar på samma gång.

Depot - Vår containertjänst för rederier.

På vår 75.000 kvm stora depåanläggning lagerhåller vi våra kunders containrar. Vi kan med våra moderna maskiner hantera såväl stora som små kunder och anpassa vårt erbjudande efter kundens önskemål och alla LCS besiktningsmän är certifierade enligt IICL-6

Logga in till LCS Depå

Vår depåchef har ordet

"Vi erbjuder effektiv containerhantering för rederier och leasingbolag. Vår besiktning håller högsta kvalitét och vi arbetar kontinuerligt med att öka hastigheten för containern genom depån, framför allt med snabba kvalitetsinriktade besiktningar och snabba reparationer. Containern skall så snabbt som möjligt kunna lastas igen."

Sami Kandemalm, Depåchef Lundby Container Service