Meny
Offertförfrågan
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

Bygga Container - Speciallösningar hos LCS

Vi på Lundby Container Service kan bygga om din Container baserat på dina verksamhetsspecifika önskemål och kan göra avancerade specialanpassningar. Från din valda Containerstorlek kan du direkt i vår webbutik kombinera din Container med utrustning och tillbehör. 

Smidiga Containerlösningar med dörrar eller fönster

Det är i stort sett bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan bygga med en eller flera Container. Vi kan göra knivskarpa specialanpassningar för dörrar och fönster och kombinera detta med isolering, eldragning eller andra tillval.

Genom att alla våra Container har sjöfartsstandard i golv, balkar, plåt och hörnstolpar får man en stabil och robust konstruktion som har många fördelar och står pall för det mesta. Tack vare dess goda egenskaper har man även börjat utnyttja Containrar till att bygga anpassade boenden och andra permanenta byggnationer.

Specialcontainer - Skräddarsydd ContainerSkräddarsydd Container - Specialcontainer

Bygga Container - Få offert direkt i webbutiken

Går du i tankarna att bygga något av Containrar. Hör av dig till oss på LCS. Vi har lång erfarenhet av att tillsammans med våra kunder anpassa Containerlösningar för olika behov. Skapa din egen offert och få prisförslag genom att kolla igenom vårt stora utbud av containrar och välj rätt lösning för dig. Använd vår Containerkonfigurator och du kan direkt få en uppfattning om ditt slutpris.

Hittar du inte de tillval du vill ha eller har avancerade önskemål kring din Containeranpassning. Tveka inte att kontakta oss på LCS om du har några frågor!

Specialcontainer - Skräddarsydd ContainerSpecialcontainer - Skräddarsydd Container

Här nedan kan du inspireras utav ett axplock av våra tidigare uppdrag inom olika kategorier av skräddarsydda containerlösningar.