Meny
Offertförfrågan
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

LCS CONTAINER - Vi är proffs på Container sedan 1966

Med över 50 års erfarenhet i ryggen vågar vi på Lundby Container Service, LCS AB, påstå att vi kan det mesta om de flesta Containerlösningar. Därmed inte sagt att vi på något sätt sitter nöjda!
Vi tar nämligen alla chanser att ytterligare utveckla våra erbjudanden för framtiden, med fokus på kvalitet, konkurrenskraft och miljö.

Container helt utan mellanhänder – för bästa service, kvalitet och pris

Hos LCS är vi specialister på uthyrning och försäljning av Container och erbjuder ett brett sortiment, i storlekarna 8 till 40 fot. Allting som rör Container från oss på Lundby Container Service (LCS) är kostnadseffektivt, praktiskt och tryggt. Så när du vill köpa eller hyra Container till rätt villkor och med hög kvalitet från ett väletablerat företag är vi på LCS Container rätt företag att vända dig till. Vi på LCS ger dig alltid bästa service och vi kan hjälpa dig med olika transportlösningar över hela Sverige.. 

Containerproffs sedan 1966 - LCS Container

75.000 kvm depå i Arendal

Vår konkurrenskraft stärker vi bland annat genom att äga vår egen anläggning: Hela 75.000 kvm i Arendal, granne med Göteborgs hamn, inklusive 600 kvm serviceverkstad. Det ger oss kapacitet att hantera såväl stora som små kunder och erbjuda flexibla lösningar för alla containerbehov. Vi har även en egen depå i Helsingborg.

Vi är mycket mer än bara en återförsäljare av kvalitetscontainers.

• Containerreparationer 
• Mellanlagring – Hos oss finner du prisvärda alternativ för mellanlagring av lastade containers nära till järnväg, hamn och ytterligare transportmedel.
• Depot – Vår containertjänst för rederier. LCS besiktningsmän är certifierade enligt IICL-5.

Lundby Container Service erbjuder ett brett sortiment av containers både till försäljning och för uthyrning.
Tveka inte att ta kontakt med oss på LCS vid frågor angående våra tjänster.