Meny
Offertförfrågan
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

HYRA CONTAINER

Har du behov av att hyra Container?
Lundby Container Service (LCS) erbjuder ett brett sortiment av Containers, i storlekarna 8 till 40 fot för uthyrning.

Hyr Container helt utan mellanhänder

När du vill hyra Container till rätt villkor och med hög kvalitet från ett väletablerat företag är vi på Lundby Container Service (LCS) rätt partner att vända dig till. Här hos LCS hyr du Container helt utan mellanhänder vilket gör att vi tryggt kan ge dig bästa service, kvalitet och pris vid hyra av Container.

Trygg uthyrning av Containrar

När du hyr Container av oss gör du det kostnadseffektivt, praktiskt och tryggt. Alla våra hyrescontainer är i bra skick och oftast så har dom bara varit i bruk i något/några få år.

Hyra Specialcontainer

Med vår egen välutrustade verkstad och kompetenta personal kan vi bygga om och inreda er Hyrcontainer efter behov. Vi bygger din Hycontainer baserat på avancerade anpassningar och verksamhetsspecifika behov.

Hyrcontainer med massor av tillval 

Exempel på olika tillval och övrig utrustning hittar du på varje enskild hyrcontainer i vår webbutik. Du kan välja bland till exempel elcentral, belysning, hyllor, isolering och diverse låsalternativ.

Hyra Kyl- eller Fryscontainer

Till dig som vill hyra en Kyl- eller Fryscontainer kan vi på LCS erbjuda olika variationer av Containerlösningar. I vår webbutik hittar du Kylcontainers i olika storlekar.

Hyr Container av LCS

Från att du väljer en containertyp kan du kombinera din hyrcontainer med utrustning, tillbehör- och i vissa fall transportkostnad för att få en uppfattning om vårt pris. I vår webbutik kan du skapa din egen offert från vårt stora utbud av hyrcontainer och välj rätt lösning för dig när du är ute efter att hyra container.

Vill du hyra Container i Stockholm, Malmö, Göteborg eller i någon annan ort i Sverige?

Vi kan leverera och frakta Containers till hela Sverige. Hyr Container av LCS och vi erbjuder leveransservice till hela Sverige om du inte har möjlighet att själv hämta din Container på vår depåanläggning i Göteborg.