Meny
Offertförfrågan
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

Utrustade Containers - Specialcontainer hos LCS

Vi är experter på ombyggnation och anpassning av Container för många olika behov. Med vår egen verkstad kan vi anpassa din Containerlösning helt efter dina unika referenser och se till att Containern är fullt användbar för det syfte du är ute efter.

Tveka inte att höra av dig om du vill ha personlig service!

Anpassade Containerlöningar för alla behov

Vi kan enkelt anpassa din Container efter dina specifika behov. Vi har massor av tillval i vår webbutik. Du kan enkelt själv välja den Containerstorlek du behöver och anpassa via vår Konfigurator i webbutiken. 

Anpassad Isolering för Container

Vi kan montera isolering i våra Container i samband med leverans. Isolering sker i väggar, tak och dörrar med cellplast och plywood eller med Polyuretan (PUR). Se och välj din önskade isoleringslösning i vår webbutik.

Säkra Containerdörrar med lås

För säker förvaring i din Container har vi ett stort utbud av säkerhetsklassade Containerlås samt låsbommar. Du kan även lägga till anpassade gångdörrar samt bakkantssäkringar

Inred din Container

Utnyttja din Container för dina ändamål. Vi har inredning och förvaringslösningar som gör jobbet enklare. Välj bland el och belysningscentraler, radiatorer och däckställ eller andra hyllor som maximerar dina funktioner. Klicka här för att se vårt Containerutbud för specialanpassning.