Meny
Offertförfrågan
Summa varor
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

Containertransport till hela Sverige

Tack vare vårt stora transportnät kan vi erbjuda smidiga Container transport- och fraktlösningar och erbjuder leveransservice till hela Sverige när du hyr eller köper Container hos oss på LCS. Har du möjlighet kan du själv hämta din Container vid vår anläggning i Göteborg. Hos LCS ger vi dig alltid bästa service och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för frakt av din Container. 

Helt utan mellanhänder – för bästa service, kvalitet och pris.

Utifrån vår egen terminal i Göteborg samt depå i Helsingborg samordnar vi all Container transport för alla typer av våra Containrar för smidig leverans till Sveriges alla hörn. Tveka inte att kontakta oss vid frågor för bästa transportlösning vid köp eller hyra av Container!

 

Containertransport till hela Sverige

Hyr eller köp Container till Stockholm, Malmö eller Göteborg eller i någon annan ort, stad eller samhälle i Sverige?

Vi ombesörjer transporter och leveranser av Containrar över hela Sverige och tack vare vårt stora transportnät har vi mycket bra leveransprecision. När du vill köpa eller hyra Container till rätt villkor och med hög kvalitet från ett väletablerat företag är vi på Lundby Container Service rätt företag att vända dig till. 

I Göteborg och ett flertal andra svenska städer kan vi även erbjuda fasta priser på olika varianter att transportera Conteriner och kan leverera med Sima*, kranbil** och chassitransport***.
Kontakta oss vid frågor för den bästa transportlösningen i samband med hyra eller köp av din Container.

* Sima = Lyftanordning som medger lossning och lastning av containers direkt parallellt med lastbil på vänster sida. (funkar endast med 20 & 40 fots containers)

** Kranbil = Svängbar kran. Nödvändig vid trånga utrymmen och längre lyft.

*** Chassi = Lossning ombesörjs av kund.